No a la guerra, hui com fa 10 anys

Síria,  mil dies en guerra.
125.000 morts.
Milions de desplaçats fugint de la guerra.


Huí diversos països occidentals s'han mostrat partidaris de portar endavant una acció militar contundent contra el règim sirià sense comptar amb l'autorització del Consell de Seguretat de l'ONU, una opció que ara mateix es contempla com a molt probable si s'atén al to cada vegada més agressiu que estan utilitzant diferents dirigents aliats en un conflicte amb interessos dels EE.UU, Rússia, Europa Occidental i països àrabs. 
La Guerra de Síria



Fa 10 anys, la justificació per invadir Irak que oferiren el president dels EE.UU, George W. Bush i els seus aliats fou la falsa afirmació de que Irak poseïa armes de destrucció massiva. Funcionaris dels EE.UU afirmaren, de forma interesada, que Irak representava una amenaça. En canvi, les causes estaven i continuen estant relacionades amb els interessos geoestratègics i econòmics (petroli...).
La invasió d'Irak va generar un moviment mundial en contra de la guerra, en forma de manifestacions massives arreu de món el 15 de febrer de 2003, videos i cartells, amb una notable mobilització dels internautes.

AQUELL ANUNCI DE LA INVASIÓ D'IRAK VA PRODUIR GRAN QUANTITAT DE CARTELLS I LA MAJOR MANIFESTACIÓ GLOBAL

CONSIDERADA UNA GUERRA IMPERIALISTA.

"El trio de las Azores": Blair, Bush, Aznar, ELS ARTÍFEX DE LA INVASIÓ DE L'IRAK PER UNES ARMES INEXISTENTS.