Lennon forever

Joves alumn@s, inaugurem la secció de música amb història aprofitat que Google ens recorda l'aniversari del naixement de Lennon, dissortadament assassinat a Nova York el 1980 quan tenia només 40 anys. Vos sonarà The Beatles i els seus integrants més conegus, Paul McCartney i John Lennon. Pot ser no en sabreu res de la divisió entre els partidaris dels Beatles i dels Rollings de molts joves d'aquella època. Més que Estudies o treballes? la pregunta era Dels Beatles o dels Rolling?
Després de la separació del grup el 1970 continuaren composant i cantant en solitari, però la comparació McCartney-Lennon no té color.  Paul McCartney comercial, Lennon compromés amb els problemes de la seua època, la Guerra del Vietnam que originà el (possiblement) moviment antibel.licista més important de la història,  resumit en el lema Fes l'amor i no la guerra. Serà per això que el van assassinar?.
Imagine per sommiar amb un món millor i algunes imatges que han fet de Lennon una icona que quedarà per sempre més en l'imaginari social.