Lennon forever

Joves alumn@s, inaugurem la secció de música amb història aprofitat que Google ens recorda l'aniversari del naixement de Lennon, dissortadament assassinat a Nova York el 1980 quan només tenia 40 anys.

Segur que sabeu dels Beatles i dels seus integrants més conegus, Paul McCartney i John Lennon. Pot ser no en sabeu res de la divisió entre els partidaris dels Beatles i dels Rollings de molts joves d'aquella època, i encara actualment: en lloc del estudies o treballes?, la pregunta era: dels Beatles o dels Rolling?

Després de la separació del grup el 1970 continuaren composant i cantant en solitari, però la comparació McCartney-Lennon no té color.  Paul McCartney comercial, Lennon compromés amb els problemes de la seua època, la Guerra del Vietnam que originà el (possiblement) moviment antibel.licista més important de la història,  resumit en el lema Fes l'amor i no la guerra. Serà per això que el van assassinar?.
Imagine per sommiar un món millor i algunes imatges que han fet de Lennon una icona que quedarà per sempre més en l'imaginari social.