Els treballs de final de curs en wix

Després d'un llarg curs, arribem a bon port, on esperen les vacances, els viatges, les amistats, el descans, el divertimento.  
BON ESTIU 2012 :)

deviantart
Les darreres setmanes del curs necessiten un alé, un cop de vent que ens ajude a arribar a la terra que ja es veu a l'horitzó, ja ho sabem. Els alumnes agraeixen fer qualsevol cosa que els allunye dels papers, bolis, llibres... Així que se'ls obre els ulls quan se'ls anuncia "farem un treball en grup sobre tal i qual tema a l'aula d'informàtica", entreveient la desitjada llibertat.  Després se n'adonen de que no és tan fàcil deslliurar-se de la profe i no comprenen com pot multiplicar-se per tantes vegades com grups existeixen i no para amb el romanç "és convenient fer-ho així, no oblideu tal i qual cosa...". I la profe també se n'adona de que les NTICs no la rescaten del navegar per la tempestuosa mar.
Després d'algunes sessions,  veiem els resultats i a la majoria ens dóna satisfacció. Ací en tenim una mostra dels temes treballats pels grups relacionats amb Hiroshima i Nagasaki, la Guerra Freda i la descolonització creant una pàgina web en wix. Agraim a la professora d'Informàtica les seues ensenyances sobre aquesta ferramenta que permet als alumnes fer un treball molt creatiu... i arribar a bon port, per fi. Ens ells, a part de la informació històrica, trobareu testimonis, pel.lícules i cançons relacionades... Clic en els enllaços o les imatges per entrar.

Sara, María i Joaquín ens presenten el Mur de Berlín

Les dues Albes han fet el treball sobre La crisi dels míssils a Cuba


Genma, Sharon, Sandra i Claudia han elaborat El conflicte entre Palestina i Israel

Salva, Carles i Josep han treballat La Guerra de Vietnam

Sofia ha fet un slide d'imatges sobre les conseqüències de la Guerra de Vietnam


Aida, Amparo, Esperanza i Tamara ens presenten El mur de Berlín

Alberto, Teresa, Lourdes i Cristina han treballat La independència de la Índia

Albano, Jordi i Sergio han fet La guerra de Corea

Miguel, Fran i Víctor també han fet La invasió d'Afganistan per la URSS

TREBALLS I BLOGS DELS ALUMNES EN HISGEOART